Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE implica el Servei de Bombers Forestals per a impulsar projectes d’innovació i millora contínua

13 maig 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE) ha posat en marxa diversos projectes d’innovació i millora contínua per als quals sol·licita la implicació del personal que integra el Servei de Bombers i Bomberes Forestals el potencial i el coneixement de les quals servirà per a impulsar aquesta iniciativa.

Els projectes se centraran en aspectes com el desenvolupament de documents tècnics, manuals de formació, procediments i protocols en matèria d’extinció d’incendis forestals, assistència sanitària i intervencions d’embuidament en inundacions, així com el manteniment de vehicles i procediments logístics i operatius.

La finalitat última d’aquesta iniciativa és integrar en l’equip tècnic a personal amb competència i domini en extinció d’incendis forestals, hidràulica, maquinària, equipaments i ús d’elements que s’utilitzen en diferents intervencions. També es pretén que els treballadors i treballadores que es postulen tinguen habilitats comunicatives i de treball en equip, capacitat tècnica i resolutiva, motivació i proactivitat.

Des de la Direcció es persegueix l’objectiu de contribuir entre tots i totes a definir i executar propostes de millora per a atendre les actuals i noves necessitats del Servei de Bombers Forestals a través d’aquests projectes que, en alguns casos, seran puntuals i en uns altres, podran requerir una participació més activa en oficina o en remot amb els ajustos de quadrant que siguen necessaris.

Les persones interessades han d’enviar la seua sol·licitud abans del 20 de maig, a través d’un correu electrònic que han de dirigir al departament de Recursos Humans (rrhh@sgise.es) en el qual facen constar les seues dades personals, adjuntant també una carta de motivació on expliquen en la classe de projecte que volen participar i/o alguna idea que podria implementar-se com a millora o innovació. De totes les sol·licituds que complisquen amb els requisits sol·licitats, s’elaborarà un llistat a partir del qual es dirà a les persones interessades per a participar en els diferents projectes que es desenvolupen.

Següent notícia
Compartix la notícia