Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El DOGV publica la Relació de Llocs de Treball de la SGISE aprovada per Sector Públic en desembre de 2022

19 maig 2023

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat hui en el DOGV la Relació de Llocs de treball (RLT) de la SGISE aprovada per Direcció General del Sector Públic i Patrimoni al desembre de 2022, la massa salarial del qual ha sigut aprovada per la direcció general de Pressupostos a l’abril de 2023. Una RLT que no entra en conflicte amb la futura relació de llocs associada al I Conveni del Servei de Bombers i Bomberes Forestals.

La RLT que hui s’anuncia inclou la incorporació d’un departament econòmic financer, necessari per al correcte funcionament de l’entitat, i per a gestionar de manera interna serveis que fins ara estaven externalitzats a TRAGSA.

Així mateix, contempla reforçar també l’equip TIC amb perfils especialistes necessaris per a internalitzar serveis que fins hui assumia TRAGSA-TEC.

Per a cobrir aquests llocs, es publicaran pròximament les borses urgents que van ser negociades el 5 de maig amb les seccions sindicals, i que s’han enviat a la Comissió del Diàleg Social perquè les puguen informar favorablement.

L’empresa continua treballant amb les direccions generals competents perquè l’aprovació del I Conveni del Servei, que inclou aspectes tan importants com la implantació de la segona activitat, puga formalitzar-se el més prompte possible.

El mateix es farà amb mesures associades al projecte de la UVE, com ara la incorporació del 7é bomber/a forestal o l’ampliació de la contractació de les unitats de reforç.

La seua aprovació suposarà la publicació de la RLT actualitzada concorde a cada projecte.

Continuem avançant en la millora del Servei de Bombers i Bomberes Forestals.

Consulta el DOGV

Següent notícia
Compartix la notícia