Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El DOGV publica el nomenament de Manuel Villanueva i Aurora Roca com a nous directius de l’empresa pública del Servei de Bombers Forestals

18 gener 2024

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat hui el nomenament de Manuel Villanueva i Aurora Roca com a nous directors Tècnic Operatiu i de Màrqueting i Comunicació, respectivament, de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE).

La SGISE completa així la seua estructura directiva, una vegada finalitzats dos processos selectius, en els quals s’ha valorat el mèrit i l’experiència dels professionals presentats.

El candidat seleccionat per a director Tècnic Operatiu, Manuel Villanueva, és enginyer tècnic forestal per la Universitat Politècnica de València i màster en incendis forestals. En els últims 3 anys ha exercit com a tècnic forestal del Consorci Provincial de Bombers de Castelló. Prèviament, va formar part del Servei de Bombers Forestals GVA durant 15 anys. L’avala una dilatada experiència en la prevenció i extinció d’incendis forestals i altres emergències en el medi rural.

La persona que assumix la direcció de Màrqueting i Comunicació, Aurora Roca, és llicenciada en periodisme per la Universitat Cardenal Herrera Ceu i està vinculada des de 2016 al gabinet de comunicació d’emergències de la Generalitat Valenciana. Des de 2019 forma part del gabinet de comunicació de SGISE, des d’on ha dut a terme cobertures institucionals de grans emergències com la DANA de l’any 2019, i incendis forestals com el de Villanueva de Viver, Carcaixent, Bolbaite, Llutxent o Artana. Compta amb una experiència de més de 20 anys en què també ha treballat en diferents mitjans de comunicació.

Següent notícia
Compartix la notícia