Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE comença la distribució dels EPI de meteorologia adversa al Servei de Bombers Forestals

21 desembre 2023

La SGISE ha començat este dijous a la base de Benissa el repartiment dels 800 nous EPI (Equip de Protecció Individual) de meteorologia adversa que al llarg de les pròximes setmanes estaran disponibles a totes les unitats del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

El primer lot d’EPI s’ha entregat este dijous a la base de Benissa a les unitats de bombers forestals d’esta base i de Pego i Cocoll. El nou uniforme està compost per una parca, un cobrepantaló i una jaqueta softshell que protegix principalment de l’exposició al mal temps, però també dels riscos d’atropellament, colps i xocs amb i contra vehicles.

Esta nova uniformitat destinada a les intervencions sota condicions meteorològiques adverses compta amb grans prestacions tècniques en impermeabilitat, transpirabilitat, protecció contra el fred i alta visibilitat entre d’altres, característiques que contribuiran a millorar la protecció i seguretat dels bombers forestals enfront d’episodis de fortes nevades i inundacions, temporals de vent, etc.

Següent notícia
Compartix la notícia