Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Carta d’agraïment de Maria Duart per l’elevada participació en el procés de proposta de projectes I+D

8 juny 2022

La gerent de la Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE), Maria Duart, felicita la plantilla per l’elevada participació en el procés de presentació de sol·licituds i propostes per a projectes d’innovació i millora contínua del Servei de Bombers i Bomberes Forestals. Un procés en el qual s’han rebut 50 candidatures amb una proposta total de més de 180 iniciatives. I vol expressar al seu agraïment mitjançant la següent carta.

Conclòs el període de presentació de sol·licituds i propostes per a projectes d’innovació i millora contínua del Servei de Bombers i Bomberes Forestals, m’agradaria agrair sincerament el bon acolliment que ha tingut aquest procés i la quantitat de persones que han mostrat el seu interés per participar, així com la qualitat dels projectes elevats.

Transmeteu una passió i esperit emprenedor que, sens dubte, serà motor de grans projectes que milloraran el Servei públic essencial que actualment prestem.

En total, s’han rebut més de 50 candidatures amb una proposta total de més de 180 iniciatives d’innovació i millora contínua.

Després de la lectura de totes les propostes i l’anàlisi inicial, es procedirà a convocar als aspirants per a poder avaluar el potencial de les propostes, així com dels aspirants, amb l’objectiu de posar en marxa gradualment aquestes iniciatives, prioritzant a cada moment les més rellevants.

Al seu torn, per a la posada en marxa de les iniciatives seleccionades, es crearan equips empoderats que puguen aportar valor ràpidament amb noves capacitats, als quals se sumaran els diferents especialistes dels departaments de la SGISE.

Serà la SGISE qui contactarà amb els candidats i candidates.

Estic convençuda que amb aquestes pràctiques innovadores i la vocació demostrada, idearem, construirem i posarem en marxa un Servei de Bombers i Bomberes Forestals referent, on el capital humà i tecnològic siga protagonista.

Atentament,
Maria Duart, gerent de la SGISE

“Innovation comes from people who take joy in their work.” / “La innovació sorgeix d’aquelles persones que gaudeixen el seu treball” — W. Edwards Deming

Següent notícia
Compartix la notícia