Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE nomena a Vanessa Montañana Fenollosa, nova directora de Recursos Humans

7 juny 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE) ha nomenat a Vanessa Montañana Fenollosa com a directora de Recursos Humans, un lloc de nova creació en l’empresa pública que gestiona el Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat. Montañana, que ocupa des de febrer la Prefectura de Servei de Recursos Humans, compta amb una àmplia experiència en consultories privades i organismes públics, on ha exercit labors de reestructuració i desenvolupament personal i organitzatiu. Amb aquest nomenament, la Direcció de la SGISE està formada en un 75% per dones.

Vanessa Montañana Fenollosa accedeix a la direcció de Recursos Humans amb importants reptes que afrontar ja que la SGISE es troba immersa en el procés d’estabilització de places per a la reducció de la temporalitat i, també, en la negociació del primer conveni col·lectiu del Servei de Bombers i Bomberes Forestals.

La nova directora de RH assumeix el càrrec en la SGISE després de més de vint anys d’experiència en l’àrea  dels Recursos Humans, on ha ocupat diferents llocs en empresas de consultoria i organismes públics impulsant projectes de reestructuració organitzativa, dimensionament de plantilles i polítiques de gestió de recursos humans. També destaca la seua experiència docent en l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), i dins del Cicle Superior d’Emergències i Protecció Civil.

Entre les seues comeses en la SGISE se troben definir i implementar l’estratègia de Recursos Humans i organizació de la SGISE en tots aquells àmbits que afecten el desenvolupament organitzatiu i la gestió de persones; supervisar els projectes col·laboratius i institucionals que es requerisquen; implementar programes de gestió de persones; coordinar i participar en les negociacions d’aquelles matèries relacionades amb la representació sindical del Servei de Bombers i Bomberes Forestals i assegurar la disponibilitat dels Recursos Humans necessaris per al bon funcionament de l’entitat.

Següent notícia
Compartix la notícia