Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El DOGV publica el nomenament de Miguel Gil Pechuán com a nou gerent de l’empresa pública del Servei de Bombers Forestals

20 novembre 2023

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat hui el nomenament de Miguel Gil Pechuán com a nou gerent de l’empresa del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat Valenciana.

Enginyer de formació i directiu de llarga trajectòria en empreses d’entorns internacionals, el perfil de Gil Pechuán destaca per la seua alta solvència tècnica i professional amb formació en enginyeria industrial i administració d’empreses. I és que el nou gerent ha ocupat posicions de direcció durant més de 30 anys per a la gestió i desenvolupament de negocis en entorns hostils, amb habilitats orientades a la resolució de conflictes, al lideratge i a la formació d’equips, i amb característiques personals de propensió al diàleg, independència de criteri i serietat.

El DOGV recull també el cessament de l’anterior gerent de la SGISE, María Duart, així com el del director executiu, Baltasar Ortiz, i el de la directora de Recursos Humans, María Jesús Asunción.

Següent notícia
Compartix la notícia