Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El Consell d’Administració de la SGISE nomena nou gerent de l’empresa pública del Servei de Bombers Forestals a l’enginyer Miguel Gil Pechuán 

8 novembre 2023

El Consell d’Administració de la SGISE, presidit per la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha aprovat el nomenament de Miguel Gil Pechuán com a nou gerent de l’empresa del Servei de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha destacat que “amb este nomenament començem a construir un Nou futur per a SGISE, un horitzó de millora, que culmine en una gestió responsable i eficient d’esta empresa pública”.

Núñez ha destacat el perfil de Gil Pechuán, enginyer de formació i directiu de llarga trajectòria en empreses d’entorns internacionals. D’ell, la presidenta del Consell d’Administració ha destacat “la seua alta solvència tècnica i professional, amb formació en enginyeria industrial i administració d’empreses. Ha ocupat posicions de direcció durant més de 30 anys per a la gestió i desenvolupament de negocis en entorns hostils, amb habilitats orientades a la resolució de conflictes, al lideratge i a la formació d’equips, i amb característiques personals de propensió al diàleg, independència de criteri i serietat”.

El nou gerent de SGISE assumeix la direcció d’una empresa pública amb severs problemes estructurals, que ha d’afrontar reptes de gran profunditat en els pròxims temps, així com resoldre les nombroses deficiències que van provocar el cessament dels anteriors directius.

Així mateix, el Consell d’Administració ha aprovat també iniciar el procés públic de cobertura de la Direcció de Màrqueting i Comunicació i de la nova Direcció Tècnica Operativa, que reemplaça a l’anteriorment denominada Direcció Executiva amb la finalitat de comptar amb una persona experimentada en el lloc de màxima responsabilitat de la societat en l’àmbit operatiu, fonamental per a una prestació del servei públic de bombers forestals professional.

Següent notícia
Compartix la notícia