Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Sol·licitud de voluntaris per a reforçar el servei en els incendis forestals de Castelló i Alacant

16 agost 2022

Davant la situació extraordinària de simultaneïtat d’incendis forestals als quals ens estem enfrontant, mitjançant el present comunicat, se sol·licita a tot el personal operatiu que es trobe en el seu període de vacances o durant el seu primer dia de descans i desitge participar de manera voluntària en els actuals incendis de les províncies d’Alacant i Castelló, dirigisquen la seua sol·licitud a l’adreça rrhh@sgise.es, assenyalant en l’assumpte, VOLUNTARI/A_NOM COGNOMS i especificant en el correu, data i hores de disponibilitat.

Al personal que participe de manera voluntària, se li computarà les hores d’intervenció com a hores extres, les quals es cobraren o compensaran a partir de les 11 hores extres que contempla el complement de major dedicació.

En cas de sol·licitar compensació per dies lliures d’aquestes hores, estàs sol·licituds es gaudiran al final de la campanya d’incendis.

Agraïm per endavant la vostra participació en una situació tan complicada de simultaneïtat d’incendis en el nostre territori.

Següent notícia
Compartix la notícia