Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Publicat en el web de SGISE el Pla d’Infraestructures del Servei de Bombers i Bomberes Forestals

21 febrer 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) posa a disposició de la plantilla el Pla d’Infraestructures del Servei de Bombers i Bomberes Forestals que es va presentar fa uns dies a Alcoi.

El pla, que compta amb una inversió de 5,1 milions d’euros, preveu la construcció, la reforma o l’ampliació del 50% de les bases d’emergències. El seu objectiu principal és la modernització de les instal·lacions de forma homogènia i la seua adequació a les necessitats operatives i de confort del servei.

El nou model de base d’emergències s’ha projectat baix els principis de funcionalitat, seguretat, eficiència energètica i inclusió. Totes les instal·lacions comptaran amb una zona d´entrenament i vestuaris, un espai de formació, despatxos de treball, una àrea d´estada i descans a més de garatges amb taller i magatzems. A més, es desenvoluparà un pla de digitalització per a cada infraestructura sobre la base dels objectius de l’Agenda Espanya Digital 2025.

Fins a dia de hui s’ha executat el 41% de les obres d’adequació de les 28 instal·lacions previstes. S’han completat les obres en set de les bases: Cofrents, Carcaixent, Navarrés, Siete Aguas, Pego, Alcoi i La Vallesa, sent estes dos últimes de nova construcció. D’altra banda, els treballs estan molt avançats en quatre bases més: Benlloc, Tírig, Canals i Benissa. Al llarg del 2022 es realitzaran i finalitzaran les adequacions previstes en altres 13 bases d’emergències: Cabanes, Segorbe, Bétera, Vilamarxant, Calles, Titaguas, Utiel, Ayora Fuenterrobles, Yátova, Castelló de Rugat, Fontanars, Planes, Villena i la nova d’Onil. I el 2023 se n’executaran tres de nova construcció, Titaguas i Planes, i es reformarà integralment la d’Utiel.

A més, dins del pla de desplegament territorial, enguany s’habilitaran quatre centres logístics provincials de suport a les unitats d’intervenció en emergència al Baix Segura, Alcoi, Paterna i Castelló.

El document es pot consultar al portal de transparència del web de SGISE, i està disponible per a la seua descàrrega al següent enllaç: https://sgise.es/wp-content/uploads/2021/10/Plan-estrate%CC%81gico-de-implementacio%CC%81n-territorial.pdf

Següent notícia
Compartix la notícia