Procés d'estabilització extraordinari
× Versión en castellano Notícies Inscripció Sol·licituds Temari Contacte Ajuda

Manual d'ús

Continguts

Registre

Per registrar-vos, heu d'accedir a l'apartat "Inscripció" fent servir l'opció corresponent del menú superior.

Seguidament, feu clic en l'opció "Crear nou usuari" que trobareu en la part inferior del formulari d'entrada.

A continuació, empleneu el formulari de registre indicant la vostra adreça de correu electrònic i la contrasenya que desitgeu usar. No oblideu marcar les caselles corresponents al tractament de dades i els terminis d'ús.

Per favor, feu servir almenys 12 caràcters amb majúscules, minúscules i números.

Finalment, rebreu un correu de confirmació en uns minuts. Feu clic en l'enllaç que hi trobareu per activar el vostre compte.

Presentació de sol·licituds d'inscripció

Una vegada us heu registrat, podeu presentar una sol·licitud d'inscripció accedint a l'apartat "Inscripció" del menú superior.

Seguidament, entreu amb el vostre e-mail i la vostra contrasenya.

A continuació, podeu emplenar el formulari.

Primer, indiqueu el procés on voleu inscriure-vos fent clic en l'opció corresponent a "Procés concurs de mèrits extraordinàri" o "Procés concurs-oposició".

Seguidament, podeu escollir el lloc de treball que desitjeu, i emplenar les vostres dades personals.

Podeu usar com a document d'identitat el vostre DNI, NIE o passaport. Per favor, escriviu-los sense símbols ni espais. Només números i lletres.

Assegureu-vos que el vostre telèfon està escrit amb 6 digits i sense espais. En el cas dels números internacionals, podeu afegir el prefix amb un signe de suma seguit dels números del prefix (per exemple, "+34"). De nou, assegureu-vos de no introduir espais.

Al final del formulari trobareu les caselles corresponents a les bonificacions i exempcions.

En marcar qualsevol d'estes caselles, haureu de pujar un document justificant. Feu servir el botó per a seleccionar un fitxer. Aquest fitxer ha de ser una imatge (per exemple, JPEG o PNG) o un document PDF. El sistema no accepta documents Word ni cap altre format. Per favor, assegureu-vos que no tinga una mida superior a 10 MB.

Finalment, feu clic sobre el botó "Continuar" i sereu redirigits a la passarel·la bancària per fer el pagament de les taxes en cas de no haver indicat una exempció.

En finalitzar el procés, rebreu un correu amb el vostre justificant.

Identificació amb certificat digital

Per tal d'usar el vostre certificat digital, assegureu-vos que és un certificat compatible i que està instal·lat correctament. En aquesta pàgina podeu trobar més informació al respecte: https://sede.gva.es/va/faqs/acces-amb-certificat.

Si teniu més d'un certificat i ja us heu identificat amb un d'ells, és possible que hàgeu de tancar i tornar a obrir el navegador per poder identificar-vos amb un altre.