Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

L’equip de Prevenció de Riscos Laborals de la SGISE rep una Menció d’Honor en els premis Prever 2020

23 octubre 2021

L’equip de prevenció de riscos laborals de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) ha rebut una Menció d’Honor en els Premis Nacionals i Internacionals “Prever 2020”, que atorga anualment l’Associació Professional de Titulats Superiors en Relacions Industrials i Llicenciats en Ciències del Treball.

Aquesta Menció d’Honor reconeix la implementació i millora contínua, com a empresa de nova creació, d’iniciatives i mesures de seguretat i protecció de la salut dels treballadors i les treballadores dins de l’organització i del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat. En aquest sentit, destaca la rapidesa de resposta del departament de PRL per a implantar un pla de contingència enfront de la Covid-19 i la capacitat per a adaptar-lo i actualitzar-lo de manera permanent durant la pandèmia.

El lliurament del premi s’ha realitzat aquest dissabte durant la XXIIª Jornada Tècnica de Prevenció de Riscos Laborals i Responsabilitat Social Corporativa que organitza el Consell General de Relacions Industrials de Ciències del Treball d’Espanya (CGRICT) i que enguany s’ha celebrat a Saragossa durant els dies 22 i 23 de setembre.

Els premis PREVER van ser creats en 1998 pel CGRICT per a fer valdre la prevenció dels riscos laborals en el món de les relacions industrials i distingeix a aquelles entitats que apliquen polítiques preventives dins de la seua estratègia de responsabilitat social corporativa. Els guardons s’han convertit en un referent dins de la prevenció dels riscos laborals a Espanya i a la Unió Europea. Les Direccions Generals de Treball i de Prevenció de Riscos Laborals de les diferents Comunitats Autònomes, l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball i l’Agència Europea per a la Seguretat i Salut també col·laboren en l’organització d’aquests premis.

Següent notícia
Compartix la notícia