Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La unitat de bombers forestals de Morella rep la màxima distinció de la localitat per la seua labor durant la pandèmia

16 agost 2021

La unitat de Bombers i Bomberes Forestals de Morella ha rebut aquest dissabte la Creu de Santa Llúcia, la màxima distinció atorgada per l’Ajuntament de Morella, que enguany ha reconegut a totes aquelles persones i col·lectius que han fet front a la Covid-19. Junt a l’equip morellà de bombers forestals de la Generalitat també s’ha homenatjat el personal de la residència de la tercera edat, del centre de salut de Morella, a l’Hospital de Vinaròs, al departament de Salut Pública de Benicarló, al centre de dia, a l’equip base de serveis socials, a la Creu Roja, a la Policia Local, a la Guàrdia Civil, a les agrupacions de bombers voluntaris, a la Unitat Militar d’Emergències i als serveis municipals de Morella.


El Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat ha tingut un paper fonamental en la contenció de la pandèmia en tot el territori valencià. A la comarca dels Ports s’han realitzat nombrosos serveis des de març de 2020 relacionats amb la desinfecció de vials i instal·lacions públiques en localitats com Morella, La Mata, Vilafranca i Castellfort. També és destacable el repartiment de material sanitari de primera necessitat durant els primers mesos d’estat d’alarma, sent responsables del proveïment de material de protecció en les residències de la tercera edat de Morella, Vinaròs i Forcall.


L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “enfront de la duríssima situació pandèmica hi ha hagut moltes persones i col·lectius que han treballat contra la malaltia i han evitat el seu contagi, de manera que cal posar en valor aquest treball i totes elles són mereixedores de la màxima distinció de la ciutat de Morella, un gran exemple per a caminar units cap a un futur d’esperança”.


El lliurament de les Creus de Santa Llúcia s’ha realitzat en un acte cívic solemne celebrat a l’aire lliure en el Pla dels Estudis. Habitualment el lliurament d’aquestes distincions es realitza el 7 de gener coincidint amb la festivitat de Sant Julià, patró de Morella, però enguany s’ha hagut de retardar.

Següent notícia
Compartix la notícia