Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE publica una correcció d’errades que amplia el termini per a l’obtenció dels mèrits en el procés d’estabilització 

2 agost 2023

(02-08-23). La SGISE ha publicat hui una correcció d’errades que afecta el procés d’estabilització que regirà les convocatòries per a 282 places, 247 mitjançant concurs i altres 35 per concurs oposició, dins del Pla Extraordinari d’Estabilitat de l’Ocupació impulsada per a reduir la temporalitat en l’Administració Pública i el seu sector instrumental.

Concretament, aquesta correcció d’errades afecta al termini fins al qual es podran obtindre els mèrits a incloure en totes dues convocatòries. En tots dos casos, els mèrits al·legats hauran d’haver sigut obtinguts amb anterioritat a l’inici del termini del procés d’auto baremació de la fase de mèrits i únicament computaran fins a aquest moment.

El procés d’estabilització va començar el mes de juny passat, aquest mes de juliol s’ha publicat el llistat provisional de persones admeses i el mes de setembre es publicarà la llista definitiva de persones admeses.

Següent notícia
Compartix la notícia