Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE publica el llistat provisional d’admesos en la borsa temporal de bomber forestal

4 setembre 2020

-Els admesos en el llistat provisional podran presentar els seus mèrits a partir d’aquest dissabte dia 5 i fins divendres 11 de setembre mitjançant correu electrònic o correu certificat a les oficines la Societat Valenciana de Gestió dels Serveis d’Emergències

La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) ha publicat aquest divendres, 4 de setembre, el llistat provisional amb les persones admeses en la bossa urgent de treball temporal per a ocupar una plaça de bomber forestal.

El llistat, que pot consultar-se en aquest enllaç, mostra un total de 700 persones admeses d’acord amb els punts d’autobaremació, que en la borsa d’ocupació temporal van emplenar la seva sol·licitud en el temps i forma oportuna i que reunien els requisits que indicaven les bases de la convocatòria SGISE 1/2020 per al lloc de bomber forestal.

El següent pas és la presentació de mèrits el termini de presentació dels quals s’inicia aquest dissabte 5 de setembre i finalitzarà el divendres 11 de setembre a les 24:00 hores. Els mèrits podran enviar-se en format pdf i amb un pes màxim de 20 megabits per correu electrònic a sgise@sgise.es o per correu certificat a les oficines SGISE situades al carrer Els Taules, 2. 46183, L’Eliana (València).

Els candidats hauran d’acreditar els seus mèrits per a confeccionar la llista definitiva que estarà conformada per 500 persones disponibles per a la contractació. Uns mèrits que hauran de presentar de nou per a la seva verificació amb caràcter previ a la contractació.

Següent notícia
Compartix la notícia