Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE publica el llistat definitiu d’admesos en la bossa d’urgència de bomber forestal

25 maig 2021• La bossa està integrada per un total de 500 aspirants
• Les persones que no es troben en la relació d’aspirants admeses en la bossa o no estiguen conformes amb la baremació de punts, disposaran d’un termini de 3 dies naturals per a presentar al·legacions


La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) ha publicat aquest dimarts, 25 de maig, el llistat definitiu amb les persones admeses en la bossa urgent de treball temporal per a ocupar una plaça de bomber forestal.

El llistat, que pot consultar-se en aquest enllaç, mostra un total de 500 persones admeses d’acord amb el que s’estableix en les bases de la convocatòria, que en la borsa d’ocupació temporal van emplenar la seua sol·licitud en el temps i forma oportuna i que reunien els requisits que indicaven les bases de la convocatòria SGISE 1/2020 per al lloc de bomber forestal.

Els aspirants no admesos en el llistat definitiu podran presentar les seues al·legacions fins al divendres 28 de maig mitjançant correu certificat o escrit presentat per al seu registre en les oficines la Societat Valenciana de Gestió dels Serveis d’Emergències situades a Paterna, en la ronda Guglielmo Marconi, 15. També es podrà fer a través de la seu electrònica: https://sgise.es/seu-electronica.

El llistat definitiu ferm dels candidats es publicarà en el Portal d’Oferta d’Ocupació https://sgise.es/es/oferta-de-ocupacion/ una vegada haja transcorregut el termini de presentació d’al·legacions i s’hagen examinat tant les al·legacions com les proves presentades.

Següent notícia
Compartix la notícia