Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE publica 14 vacants de bomber forestal en la borsa urgent del Servei de Bombers Forestals

10 agost 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) ha publicat hui 14 llocs laborals que permeten atendre les necessitats de cobertura derivades de la substitució transitòria del seu personal. La totalitat dels llocs requerits són de la categoria de bomber i bombera forestal, tres d’ells a la província de Castelló, huit per a cobrir places en unitats de la província de València i altres tres a la província d’Alacant.

Els treballadors i treballadores que ocuparan aquests llocs s’incorporaren al servei d’extinció d’incendis forestals després de superar un curs selectiu de 80 hores impartit per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències durant el mes d’agost.

La publicació setmanal de diferents vacants en la borsa de bombers forestals, respon a necessitats urgents i ineludibles, atés que el Servei de Bombers Forestals que gestiona la SGISE està contemplat com a servei essencial a l’art.32 de la llei 13/2010 de 23 de novembre, de la Generalitat, de Protecció Civil i Gestió d’Emergències, i compta a més amb una RPT aprovada de 948 llocs estructurals.

Següent notícia
Compartix la notícia