Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE prorroga els contractes de reforç dels bombers forestals

20 novembre 2020

La SGISE ha anunciat la prolongació dels contractes, fins al pròxim 31 de desembre, dels bombers i bomberes forestals de reforç que la Generalitat va contractar inicialment per sis mesos per a reforçar els serveis d’emergències durant l’estiu i la tardor per a fer front a la campanya d’incendis forestals i els temporals.

La pròrroga de la contractació dels bombers i bomberes forestals suposa que la Societat de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) manté fins a final d’any el dispositiu que es programa per als mesos en què l’amenaça de les emergències és major i pot, per tant, continuar atenent amb la mateixa eficàcia els serveis derivats de la pandèmia. La mesura afecta a 180 efectius que treballaran fins al pròxim 31 de desembre i no fins a mitjan novembre com estava previst.

Amb la prolongació d’aquests contractes es continuaran mantenint operatives 16 bases distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana. Del total, 11 unitats són de la província de València, 3 de la de Castelló i 2 de la d’Alacant. Aquestes 16 unitats s’uneixen a les 40 unitats terrestres i 6 Helitransportades que presten servei d’emergència durant tot l’any.

Aquesta decisió de la direcció s’ha adoptat tenint en compte la situació d’emergència epidemiològica, per continuar garantint la màxima operativitat del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat de cara a la reactivació del Pla de Suport a Municipis o a qualsevol altra emergència a la qual s’haguera de fer front.

Següent notícia
Compartix la notícia