Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE llança una consulta interna sobre els hàbits alimentaris i de nutrició del servei per a optimitzar el sistema d’avituallament

7 juny 2023

A causa de la magnitud i simultaneïtat de les emergències dins de l’actual context d’emergència climàtica, SGISE està preparant una licitació sobre avituallament per a internalitzar el servei fins ara prestat per TRAGSA.

El Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat testarà els hàbits alimentaris i de nutrició del seu equip humà mitjançant una enquesta remesa a tot el personal que forma part de l’operatiu.

La consulta persegueix recaptar informació sobre les restriccions alimentàries de l’equip per motius religiosos, conviccions personals, al·lèrgies o intoleràncies. També pretén recollir opinions relacionades amb el tipus d’aliments que es prefereixen, o el format que resulta més còmode per al consum durant un període d’emergència activa, entre altres. D’igual manera, també s’ha tingut en compte les racions d’emergència de 12 hores.

D’aquesta manera, la SGISE tindrà un coneixement molt més exhaustiu sobre les preferències i necessitats nutricionals de la plantilla.

A més d’aquesta enquesta està previst que es llance una consulta pública al mercat tenint en compte totes les consideracions citades en l’enquesta.

Següent notícia
Compartix la notícia