Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE llança una borsa urgent de treball temporal per a proveir diversos llocs en les seues oficines

11 juliol 2023

La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) acaba de posar en marxa una borsa urgent d’ocupació temporal amb la finalitat de proveir diversos llocs en les seues oficines. El llançament es produeix després del llum verd de la Comissió del Diàleg Social.

Els llocs que contempla el procés selectiu són: cap de l’àrea econòmica financera, tècnic/a superior de comptabilitat i tresoreria, analista de programari, programador/a d’aplicacions i tècnic/a superior TIC. En els cinc casos la selecció es durà a terme mitjançant concurs (baremació de mèrits), i els finalistes s’incorporaran a l’equip a través d’una contractació laboral temporal.

Les bases completes del concurs poden consultar-se en la web de la SGISE, i les persones interessades han d’inscriure’s a través del portal d’ocupació de l’entitat: https://sgise.es/oferta-docupacio/

Les borses que hui es publiquen inclouen els llocs del departament econòmic financer, necessari per al correcte funcionament de l’entitat, i per a gestionar de manera interna serveis que fins ara estaven externalitzats a TRAGSA.

Així mateix, es contempla reforçar també l’equip TIC amb perfils especialistes necessaris per a internalitzar serveis que fins hui assumia TRAGSA-TEC.

Següent notícia
Compartix la notícia