Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE integra a tretze joves en la seua plantilla per a formar-los en la seua primera experiència laboral en el sector públic durant un any

21 octubre 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE) ha incorporat a la seua plantilla a tretze joves per a formar-los en la seua primera experiència laboral dins del sector públic, una iniciativa en el marc del programa EPRIEX de subvencions per a la contractació en pràctiques de persones desocupades, en el marc del Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El projecte, impulsat pel Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana LABORA, suposa un suport operatiu a l’objectiu estratègic de millorar l’ocupabilitat de les persones joves, ja que té com a objectiu facilitar l’ocupació a persones menors de 30 anys durant un període de 12 mesos i donar a conéixer des de dins la utilitat de les empreses públiques.

Els joves, que es van incorporar a la SGISE el setembre passat, exerceixen el seu treball en diferents departaments, com a Contractació, Formació, Recursos Humans, Operacions, Informàtica o Comunicació.

La gerent de la SGISE, María Duart, ha assenyalat que “la participació en aquest programa es deu fonamentalment al fet que aquests perfils compten de manera innata amb una àgil adaptabilitat, creativitat, esperit emprenedor, així com coneixement en eines digitals, i que la seua integració en la companyia aporta sinergies molt positives als reptes que s’han d’afrontar”.

Per part seua, la directora general de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Rocío Briones, ha indicat que “EPRIEX donarà una oportunitat d’ocupació a més de 600 joves en el sector públic instrumental de la Generalitat Valenciana”. Briones ha recalcat que, amb aquest programa, que és finançat amb 18 milions d’euros del Fons de Recuperació Europeu, “es pretén reverdir les nostres ocupacions, millorar la capacitació digital dels nostres joves i també de les empreses de la Comunitat Valenciana”.

Les persones contractades a través d’aquest programa han subratllat la gran oportunitat que suposa poder treballar i aprendre en una empresa pública com la SGISE, un període en el qual no sols podran conéixer el dia a dia del funcionament d’una empresa, sinó que, a més, els ajudarà a entendre com funciona l’administració.

Següent notícia
Compartix la notícia