Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE expressa les seues condolències per la mort del bomber forestal Higinio Solsona Miravet

28 maig 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències expressa les seues condolences per la mort del company Higinio Solsona Miravet, Cap d’Unitat de Vistabella, que va morir aquest divendres als 59 anys d’edat.

Hem traslladat a la seua família, amistats, companys i companyes el reconeixement a la seua gran labor professional com a bomber forestal. Veí de Vistabella, s’incoporà en 1990 com a treballador forestal d’aquest municipi per a després passar a la unitat helitransportada de Vistabella com a brigadista en 1992. Al febrer de 1996 va ser nomenat Cap d’Unitat, càrrec que ha ocupat fins a l’actualitat.

Els seus familiars informen que el funeral es celebrarà hui dissabte a les 18:30h a l’Església de Nostra Senyora de l’Assumpció de Vistabella.

La SGISE lamenta profundament la mort d’un membre del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat. Vol expressar el seu més sentit condol a totes les persones que el van conéixer i el profund agraïment a la seua labor de protecció del patrimoni natural valencià.

Següent notícia
Compartix la notícia