Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE expressa les seues condolències per la mort del bomber forestal helitransportat Manuel Sanchiz

30 gener 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE) expressa el seu condol per la mort del company Manuel Sanchiz Simón, bomber forestal integrant de la Unitat de Bombers Forestals Helitransportats d’Enguera, que ha mort hui als 54 anys com a conseqüència d’un càncer que l’ha tingut apartat del Servei durant els darrers mesos.

Hem traslladat a la seua dona i fills, a la resta de la seua família, amistats, companys i companyes el reconeixement a la seua gran tasca professional com a bomber forestal helitransportat. Ens deixa un històric veterà del Servei que el mes de desembre passat va complir 10.000 dies d’antiguitat, és a dir, més de 27 anys. Va començar a la Unitat Helitransportada de Mutxamel i durant un temps va treballar a la de Cocoll, fins que va aconseguir plaça com a especialista a la Unitat Helitransportada d’Enguera, d’on és natural. La seua àmplia experiència al Servei de Bombers i Bomberes Forestals el feia especialment estimat com a company i com a professional.

Segons han informat els seus familiars, les restes mortals de Manuel descansen al tanatori d’Enguera, on demà dilluns 31 de gener se celebrarà el funeral a les 10.00 hores.

La SGISE lamenta profundament la mort d´un membre del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat. Vol expressar el seu condol més sentit a totes les persones que el van conèixer i el profund agraïment a la seua tasca de protecció del patrimoni natural valencià.

Següent notícia
Compartix la notícia