Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE expressa les seues condolences per la defunció del bomber forestal José Ismael Gisbert

9 agost 2021

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències expressa les seues condolences per la mort del company José Ismael Gisbert, bomber forestal integrant de la Unitat de Requena que ha mort hui als 52 anys a conseqüència d’un càncer que l’ha tingut apartat del servei des de fa mesos.

Hem traslladat a la seua família, amistats, companys i companyes el reconeixement a la seua gran labor professional com a bomber forestal. Al juliol de 1994 es va incorporar com a brigadista en la unitat de reforç de Chera, el seu poble, on va estar fins a 2010. Des d’aqueix any i fins a 2015 va treballar en les brigades de reforç de  Los Isidros i durant 2016 en la unitat d’Ademuz. Des de 2017 pertanyia com a bomber especialista a la unitat de Requena.

Els seus familiars informen que la vetla es realitza en el Tanatori de Requena i que el funeral se celebrarà demà 10 d’agost a les 12.00 hores a Chera.

La SGISE lamenta profundament la mort d’un membre del servei de bombers forestals de la Generalitat. Vol expressar el seu més sentit condol a totes les persones que li van conéixer i el profund agraïment a la seua labor de protecció del patrimoni natural valencià.

Següent notícia
Compartix la notícia