Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE expressa les seues condolences per la defunció del bomber forestal de Montán José Arturo Pérez Navarro

26 abril 2021

La SGISE expressa les seues condolences per la mort del company José Arturo Pérez Navarro, bomber forestal de la unitat de Villahermosa, que va morir ahir als 55 anys víctima d’un accident de trànsit. Hem traslladat a la seua família, amistats, companys i companyes el reconeixement a la seua gran labor professional durant més de 8 anys en el Servei de Bombers Forestals, tant com bomber forestal com conductor d’autobomba.


José Arturo Pérez Navarro es va unir al Servei de Bombers Forestals l’any 2013. Durant la seua carrera professional ha exercit la seua labor en diverses unitats de València i de Castelló. Va treballar com a brigadista a Sinarcas i Vistabella i més tard com a conductor d’autobomba a Altura, Villahermosa i Montán, el seu poble de naixement. En l’actualitat, estava cobrint la jubilació parcial d’un company en la unitat de *Villahermosa com a conductor d’autobomba.


La SGISE lamenta profundament la mort d’un membre dels bombers forestals de la Generalitat. Vol expressar el seu profund agraïment i el més sentit condol a totes les persones que el van conéixer.

Següent notícia
Compartix la notícia