Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE digitalitza la gestió de sol·licituds de llicències, permisos i permutes del personal operatiu

21 març 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) ha desenvolupat un nou sistema digital de gestió de sol·licituds, llicències i canvis de torn per al personal operatiu del Servei de Bombers i Bomberes Forestals. Aquesta nova funcionalitat s’ha integrat en SIGBROID, el programa utilitzat per a la gestió de recursos humans, per a això s’ha creat un mòdul específic d’aquesta aplicació que està en funcionament des de hui.

La digitalització del procés, que abasta 13 supòsits freqüents relatius a peticions de llicències, permisos i canvis de torn en el Servei, evitarà més del 80% de les sol·licituds que fins ara es realitzaven en paper, permetent l’agilitació d’aquests processos i la possibilitat de disposar de la informació de manera immediata, a més d’evitar la duplicitat de tasques.

Aquesta nova funció, desenvolupada pel departament de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), està protegida per un sistema de signatures xifrat en un servidor segur, que confereix al procediment la mateixa validesa legal que si se signara manualment. Durant el procés, la persona sol·licitant signarà digitalment la seua petició que posteriorment requerirà el vistiplau de les respectives Prefectures d’Unitat, Tècnics/as Helitransportats i Prefectures de Dotacions. Per a garantir un correcte ús, tot el personal supervisor que ha d’autoritzar les sol·licituds ha rebut formació sobre l’acompliment i funcionalitats d’aquesta nova eina de gestió.

La implantació d’aquest nou sistema forma part del continu procés de digitalització de la SGISE, que continuarà ampliant-se en altres departaments de l’empresa, tant en l’àrea de gestió com operativa.

Següent notícia
Compartix la notícia