Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE desplega accés a internet en totes les bases de bombers forestals

8 novembre 2022

La Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (SGISE) ha desplegat l’accés a internet en totes les bases del Servei de Bombers i Bomberes Forestals. Es posa així a l’abast de tota la plantilla les eines corporatives de formació i les aplicacions de l’operatiu.

Per a això, s’ha instal·lat en les bases que encara no estaven connectades encaminadors d’accés a internet i punts wifi compatibles amb la resta d’infraestructures del Servei (oficina central, delegacions i magatzems).

Aquesta actuació s’emmarca dins del procés de modernització i digitalització de les unitats. Segons Paula Cuevas, cap del servei TIC, “suposa un primer gran pas per a millorar i homogeneïtzar l’accés a la informació i eines corporatives en les bases del Servei. A més, facilita les següents etapes del pla, que s’encaminaran al desplegament de tecnologia i aplicacions que optimitzen l’operativa del servei i el dia a dia de la plantilla”.

Una acció que suposa una fita per al Servei, en tant que soluciona un dèficit de connectivitat i accés a les eines corporatives i li obri les portes a un futur encara més digitalitzat i per tant més àgil i connectat.

Següent notícia
Compartix la notícia