Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE constitueix una comissió per a estudiar la situació contractual jurídicament interpretable de part de la plantilla

4 maig 2021

La direcció de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències i les cinc seccions sindicals que representen legalment als treballadors i les treballadores de l’empresa han constituït, per unanimitat, una comissió de treball per a abordar la situació jurídicament interpretable d’una part de la plantilla subrogada en 2019.

El grup de treball naix amb l’objectiu d’analitzar les diferents tipologies contractuals, especialment aquelles jurídicament interpretables i de caràcter no fix, per a conéixer quantes persones es troben en cada situació. S’analitzarà en profunditat la normativa vigent amb el suport d’experts jurídics i s’estudiaran possibles solucions legals per a emetre un informe de conclusions que s’elevarà a les conselleries de la Generalitat competents.

S’ha acordat convidar a la comissió a representants dels col·lectius afectats i a experts jurídics que aprofundiran en l’anàlisi de les diverses situacions laborals i definiran el marc jurídic aplicable. La gerent de la SGISE, María Duart Arce, ha mostrat la seua “absoluta disposició a continuar dialogant per a aconseguir la millor solució legal possible per a tots els treballadors i treballadores que es van subrogar en situacions laborals interpretables jurídicament”. També ha reiterat “el ferm compromís de l’empresa de continuar treballant per l’estabilitat laboral de tota la plantilla, complint amb la legalitat vigent”.

Següent notícia
Compartix la notícia