Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE constitueix la seua Comissió d’Igualtat

5 novembre 2020

Este dimecres s’ha constituit la Comissió d’Igualtat de la SGISE amb representats de les seccions sindicals i treballadors i treballadores de distints departaments i unitats de Castelló, Alacant i València.

Aquesta comissió és la materialització del compromís adquirit pel president i la gerent de la SGISE, a principis d’octubre, de considerar la igualtat d’oportunitats com un principi estratègic de la política empresarial i de recursos humans.

Les persones que integren la Comissió d’igualtat són Vicent Castillo, Cristina Edo, Ana García , Elena Martí, Jorge Martínez, Montse Martínez, Javier Navarro, Alicia Piquer, Ana Tortosa, Concepción Verdú i Francesc Vicente. A la primera reunió s’ha acordat que exercirà com a presidenta Alicia Piquer i com a secretaria d’actes Ana Tortosa.  

El futur pla d’igualtat contindrà les mesures dirigides a eliminar els obstacles que impideixen la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i previamente a la seua elaboración s’iniciarà un procés d’avaluació i diagnòstic, tal i com marca l’article 46 de la Llei orgànica 3/2007 per a la igualtat efectiva de dones i homes.

Següent notícia
Compartix la notícia