Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La SGISE activa un procedimient d’actuació per a la protecció de la maternitat de les seues treballadores

6 abril 2023

La SGISE ha elaborat un procediment d’actuació per a protegir la maternitat de les seues treballadores. Es tracta d’un document que té com a objectiu estandarditzar les accions que inicie l’empresa en relació a les treballadores que es troben en situació d’embaràs o lactància natural dins de l’entorn laboral.

Per a María Duart, gerent de la SGISE, “aquesta actuació és una mostra més de la voluntat de l’empresa per acompanyar a les seues treballadores durant la seua etapa d’embaràs i lactància, i de vetlar pels seus drets”.

El procediment s’aplicarà de manera individualitzada a les treballadores pertanyents a la SGISE que comuniquen la seua situació d’embaràs o lactància natural amb l’objectiu d’adaptar les condicions de treball al seu estat amb totals garanties de seguretat i protecció tant de la seua salut com la del fetus o del lactant fins als 9 mesos d’edat.

Un document d’acord amb la legislació vigent que exposa de manera clara i ordenada els tràmits a realitzar per la treballadora, la SGISE, la mútua col·laboradora i el servei de medicina del treball, des del moment que es comunica l’estat d’embaràs o lactància natural.

Es pot accedir al document complet a través d’aquest enllaç:

https://sgise.es/wp-content/uploads/2023/03/Procedimiento-de-actuacion-para-la-proteccion-de-la-maternidad-OK.pdf

Següent notícia
Compartix la notícia