Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La Generalitat renova els membres del Consell d’Administració de la SGISE

11 març 2022

El Ple del Consell ha aprovat el nomenament dels nous membres del consell d’administració de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis dEmergències (SGISE), l’empresa pública que gestiona el Servei de Bombers i Bomberes de la Generalitat.

El Consell, constituït com a junta general d’accionistes de la Societat Valenciana de Gestió Integral d’Emergències, ha acceptat per unanimitat el nomenament com a membres del Consell d’Administració a José María Ángel Batalla (Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències), Àngels Bixquert Sanz (Directora general de Modernització i Relacions amb l’Administració de Justícia), Salvador Almenar Antón (Director general d’Operativa), Elena Cebrián Calvo (Secretària Autonòmica de Cohesió Territorial i Polítiques contra el Despoblament), Rogelio Llanes Ribas (Secretari Autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural i Director de l’Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària), Zulima Pérez Seguí (Directora general de Coordinació del Diàleg Social), Daniel González Serisola (Subsecretari de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic), Mayte Montaner Soria (Secretària General de la Federació de Serveis Públics d’UGT-PV) i a Juan Cruz Ruiz (Secretari General de CC. OO. – PV).

Segons els estatuts de la SGISE, les persones membres del Consell d’Administració exerciran el càrrec per un termini de tres anys i podran ser reelegides fins a un màxim de nou. A la mateixa convocatòria s’ha aprovat el cessament dels membres que pertanyien a l’actual Consell d’Administració i que van ser nomenats per acord del Consell, com a Junta General d’Accionistes el 30 de novembre del 2018.

Següent notícia
Compartix la notícia