Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, visita les instal·lacions de la SGISE, i les bases del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de La Vallesa i Siete Aguas

10 agost 2023

La consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, va visitar ahir per primera vegada les instal·lacions de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE) i, les bases del Servei de Bombers i Bomberes Forestals en La Vallesa (Paterna)  i Siete Aguas.

Aquesta és la primera presa de contacte d’Elisa Núñez amb el Servei de Bomberos i Bomberes Forestales de la Generalitat després de la seua designació com a titular de Justícia i Interior fa unes setmanes. La consellera ha destacat “la labor tan essencial que realitzen els Bombers Forestals en la protecció del nostre patrimoni natural, que és de tots els valencians, moltes vegades en condicions d’extrema dificultat, en incendis molt extensos i virulents”.

Després de conéixer a l’equip directiu, la consellera ha mantingut una primera reunió de treball amb els representants sindicals de l’empresa pública, expressant la seua disposició a arribar a acords que milloren les condicions en les quals es presta aquest servei essencial. Posteriorment, Elisa Núñez ha compartit impressions amb les persones treballadores de la SGISE, que li han traslladat les seues preocupacions i prioritats.

En el seu recorregut per les instal·lacions de La Vallesa ha pogut comprovar l’estat de la unitat terrestre, que compta amb zones d’entrenament, vestuaris, àrea de formació, despatxos de treball, àrees de descans dels professionals o garatges amb taller i magatzem. Després, ha visitat Siete Aguas, on està situada una de les sis unitats helitransportadas amb les quals compta la Generalitat Valenciana dins del servei de Bombers Forestals per a realitzar labors d’extinció d’incendis.

Núñez ha mostrat el seu interés per l’alta capacitat de resposta d’aquestes unitats, la qual cosa les converteix en un equip molt especialitzat amb capacitat per a actuar en qualsevol part del territori amb gran rapidesa i eficàcia.

Següent notícia
Compartix la notícia