Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La Comissió d’Igualtat de la SGISE aprova el diagnòstic sobre el qual s’establiran les mesures del seu I Pla d’Igualtat

13 juliol 2022

La Comissió d’Igualtat de la SGISE ha celebrat hui una reunió en sessió ordinària en la qual s’ha aprovat el Diagnòstic del Pla d’Igualtat, un document sobre el qual s’establiran les mesures per a l’I Pla d’Igualtat de la SGISE.

Així mateix, s’ha traslladat un esborrany del Pla d’Igualtat a la part social, que servirà com a punt de partida per a la negociació i a la qual la representació dels treballadors i les treballadores del servei d’extinció d’incendis forestals de la Comunitat Valenciana podrà plantejar propostes fins al 20 de juliol.

Durant la sessió s’han atés totes les al·legacions presentades per la part social, així com també s’ha explicat el procediment de licitació dels EPIS i les consideracions de gènere que s’han tingut en compte per al seu desenvolupament.

En la pròxima reunió, la representació de l’empresa presentarà els resultats de l’auditoria retributiva que s’adjuntarà al Diagnòstic del Pla d’Igualtat.

A més, també s’ha acordat el Reglament de Funcionament de la Comissió d’Igualtat i un protocol per a celebrar reunions en línia, amb la finalitat de facilitar l’assistència a totes les persones que formen part d’aquesta.

La Direcció de Recursos Humans agraeix la col·laboració de totes les persones integrants d’aquesta Comissió per la seua participació, col·laboració, i predisposició per a aconseguir que el Pla d’Igualtat siga una realitat en la SGISE.

Següent notícia
Compartix la notícia