Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

La Comissió d’Igualtat acorda per unanimitat els eixos relacionats amb la selecció i contractació, la classificació i promoció professional o les retribucions

10 octubre 2022

La Comissió d’Igualtat de la SGISE ha acordat per unanimitat els eixos que fan referència als processos de selecció i contractació, la classificació professional, la promoció professional, les condicions de treball, retribucions i la realització de l’auditoria retributiva.

Aquests acords suposen que la Comissió ja ha aprovat el 50% dels eixos que conformen el Pla d’Acció l’objectiu de la qual és la redacció del primer Pla d’Igualtat del Servei de Bombers i Bomberes Forestals.

Els i les integrants de la Comissió d’Igualtat, reunits hui, han realitzat considerables avanços en la negociació del primer Pla d’Igualtat del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat.

En la pròxima convocatòria de la comissió negociadora s’abordaran les mesures previstes en matèria de conciliació de la vida personal, familiar i personal, la infrarepresentació femenina en l’empresa o la prevenció de l’assetjament sexual. Així mateix, s’inclouen també les accions de comunicació, l’ús d’un llenguatge i imatge no sexista, o les mesures de salut laboral que s’implantaran amb l’objectiu d’aprovar com més prompte millor el primer Pla d’Igualtat del Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat.

Següent notícia
Compartix la notícia