Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Jonathan Moreno, guanyador del I Concurs de Fotografia per al personal del Servei de Bombers i Bomberes Forestals

24 febrer 2023

Jonathan Moreno ha resultat guanyador en el I Concurs de Fotografia per al personal del Servei de Bombers i Bomberes Forestals. El company de la unitat d’El Ballestar serà guardonat amb una càmera fotogràfica esportiva amb la qual poder continuar cultivant la seua afició.

La imatge guanyadora és un retrat pres després d’una àrdua jornada en l’incendi de Bejís aquest estiu. “Era el meu primer gran incendi forestal i vaig anar a treballar en ell amb la meua unitat de llavors; la d’Olocau. Crec que en l’expressió dels ulls es reflectix com de dura pot arribar a ser una jornada d’eixes característiques”, explica Moreno.

Ha sigut la instantània més votada pels assistents de la jornada “Comunicar Emergències” que es va celebrar recentment, i que incloïa una exposició amb les 60 fotos finalistes del concurs, i d’una votació digital efectuada pel personal de la SGISE. La direcció de la SGISE agraeix la gran acollida i l’èxit de participació del servei en aquesta primera edició del concurs. Una convocatòria que ha comptat amb una mostra que ens ha permés, a través de més de 400 instantànies, plasmar diferents moments de l’activitat dels bombers i bomberes forestals i visibilitzar la seua important labor durant els seus trenta anys de servei.

Següent notícia
Compartix la notícia