Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Es convoca el I Concurs de Fotografia per al personal del Servei de Bombers i Bomberes Forestals

19 desembre 2022

Amb motiu de la jornada de divulgació “Comunicar Emergències” que se celebrarà el pròxim mes de febrer, el Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat ha convocat el I Concurs de Fotografia per al personal del mateix, que pretén mostrar el treball que es duu a terme per a combatre els incendis en la Comunitat Valenciana, des del punt de vista de l’equip humà del Servei.

Per a participar, s’haurà d’enviar les seues fotografies abans del dia 20 de gener al correu electrònic prensa@sgise.es amb l’assumpte “Concurs de fotografia”, i les següents dades de la persona participant: nom complet, lloc de treball, mail i telèfon de contacte.

Les imatges han d’estar relacionades amb els incendis, el dia a dia dels bombers i bomberes, els seus vehicles, la seua maquinària de treball o els seus serveis, i han de comptar amb uns requisits mínims de qualitat, que seran verificats en una primera selecció realitzada per l’equip de comunicació de la SGISE.

Les fotografies preseleccionades formaran part d’una exposició que s’exhibirà públicament en la Facultat de Filologia de la Universitat de València, coincidint amb la celebració de la jornada “Comunicar Emergències”. Entre les instantànies exposades s’atorgarà un premi consistent en una càmera GoPro. Els treballs que siguen seleccionats s’exposaran a posteriori en les instal·lacions de la SGISE i de la resta de les seues unitats. Us animem a participar en aquest concurs per a poder enriquir i enfortir la conscienciació de la important labor que es realitza des del Servei Públic Essencial.

Següent notícia
Compartix la notícia