Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat rep el guardó del Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer de San Antonio de Benagéber

11 octubre 2022

L’alumnat de 2n de l’ESO del Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer de San Antonio de Benagéber ha premiat aquest dilluns al Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat. Durant el lliurament de guardons, els representants del curs han posat en valor “el lliurament en cos i ànima dels bombers i les bomberes forestals cada dia pel benestar de la població, alguna cosa que es va demostrar aquest estiu després del caos que es va deslligar en la Serra “Calderona”.

Mónica Romero, especialista de la Unitat de Bombers Forestals de Bétera, Rodrigo Quintans, cap de la Unitat de Bombers Forestals de Gilet, i Valentín Rodríguez, cap de Dotació, han recollit la distinció en representació del Servei. Els tres han mostrat el seu agraïment als joves “per pensar en el medi natural, la qual cosa demostra que moltes vegades els adults ens equivoquem en creure que ens importa. Aquest premi ens dona esperança per a pensar que en el futur la naturalesa estarà més ben conservada”.

Els Premis 9 d’Octubre d’aquest centre educatiu són triats pel propi alumnat. En aqueix sentit, el director pedagògic del Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer, Vicent Revert, ha assegurat que els premis els entrega “l’alumnat de 6é de Primària a 4t de l’ESO a les persones o entitats pròximes a nosaltres que pels valors i mèrits al llarg de la seua vida mereixen el nostre reconeixement i consideració, i, per tant, el nostre afecte”.

De fet, ha sigut l’alumnat del 2n curs de Secundària Obligatòria el que ha triat entre els premiats al Servei de Bombers i Bomberes Forestals de la Generalitat Valenciana. Entre els premiats també es troben la Cadena COPE Comunitat Valenciana, la *ONGD Junts per la Vida, la Societat Musical de San Antonio de Benagéber, la banda “Amics de la Música” de San Antonio de Benagéber i l’ONG *PayaSOSpital.

L’acte ha tingut lloc en el Col·legi Fundació Sant Vicent Ferrer, un centre escolar concertat en el qual els col·legials residents interns del Col·legi Imperial Xiquets Orfes de Sant Vicent Ferrer realitzen els seus estudis obligatoris.

Següent notícia
Compartix la notícia