Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El Servei de Bombers Forestals invertix en tres nous models de motxilles d’intervenció i uniformitat més adaptades a les necessitats de les seues actuacions

15 juny 2023

El Servei de Bombers i Bomberes Forestals ha incorporat noves motxilles d’intervenció i uniformitat adaptades a les necessitats dels diferents tipus d’actuacions en les quals intervé l’operatiu. Es tracta de tres models diferents per a garantir la durabilitat i el bon estat dels diferents equips, a més d’un manteniment adequat del material.

El primer model està pensat per al transport diari de l’equip de protecció individual. La seua capacitat permet albergar en diferents compartiments l’uniforme, calçat o l’EPI d’atac i té una grandària adequada per a ser transportat en el calaix dels vehicles i l’autobomba. Cada membre d’unitat rebrà una motxilla d’aquestes característiques.

A més, s’ha millorat l’actual motxilla de transport, ampliant la seua capacitat fins als 110 litres. Es tracta d’un model dissenyat per a romandre en les instal·lacions de la unitat i per a donar cabuda a tot el material complet d’uniformitat, EPIS i complements. A causa de l’ampliació d’aquests elements (EPI de meteorologia adversa, més tipus de guants, cascos amb més implements, etc.), s’ha detectat la necessitat d’ampliar també les dimensions d’aquesta motxilla que rebran tots els membres de les unitats.

Finalment, i com a novetat, s’ha dissenyat una motxilla destinada a les persones responsables de les unitats (caps i capatassos). Aquest model està pensat per a la càrrega de material addicional d’utilitat per a la unitat, com farmacioles, llances, piles, etc. Es repartirà també una motxilla addicional per al personal que esporàdicament exerceix de responsable (sotscaps, segons capatassos, corretorns, substituts/es de vacances i substituts/es de vacances de reforç).

Tot el material estarà disponible en les bases al llarg de les pròximes setmanes.

Aquest projecte s’emmarca dins de les mesures encaminades a millorar els mitjans materials dels treballadors i treballadores que componen el Servei de Bombers i Bomberes Forestals.

Següent notícia
Compartix la notícia