Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El Servei de Bombers Forestals incorpora a la seua flota dos vehicles frigorífics per a optimitzar l’avituallament

1 juny 2023

El Servei de Bombers i Bomberes Forestals ha incorporat a la seua flota dos nous vehicles frigorífics amb els quals millorarà substancialment la cadena logística dels subministraments per als equips d’intervenció desplegats sobre el terreny durant les emergències.

La incorporació d’un camió per a la província de València i una furgoneta per a la d’Alacant, suposarà un gran avanç en l’adaptació de la logística a les necessitats de l’operatiu. I és que a partir d’ara es podrà proporcionar al personal que intervé en les emergències una major varietat de menjar i beguda, tant freda com calenta, que arribarà als punts d’avituallament en perfecte estat de conservació i manteniment.

El camió isoterm adquirit admet un volum de càrrega de 14 m³ i un equip de fred de – 20°, mentre que la furgoneta està dotada amb aquest mateix equip, i admet un volum de càrrega de 7 m³.

Actualment, la SGISE està tramitant la incorporació d’una tercera furgoneta per a la província de Castelló. Fins a la seua adquisició, els nous mitjans de transport atendran les necessitats logístiques de la província en cas d’emergència.

Següent notícia
Compartix la notícia