Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El DOGV publica la correcció de la data per a les proves per torn lliure d’enginyer tècnic agrícola

21 maig 2024

El 25 de juliol, a les 10.00 hores, tindrà lloc la celebració de l’exercici en les instal·lacions de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’EmergènciesEl Diari Oficial també publica el llistat definitiu de les persones que poden realitzar la prova

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimarts la correcció de la data de celebració de l’exercici per a cobrir les places d’enginyers agrícoles dins del Pla Extraordinari d’Ocupació per a reduir la temporalitat pública en la Societat Valenciana de Gestió Integral de Serveis d’Emergències (Sgise). El Dogv a més inclou la publicació de la llista definitiva de les persones admeses que podran presentar-se a aquesta prova.

El pròxim 25 de juliol tindrà lloc la celebració de l’examen per torn lliure del concurs oposició per a cobrir les places d’enginyers tècnics agrícoles. La prova es realitzarà a les 10.00 hores en les instal·lacions de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE), en ronda Guglielmo Marconi.

Resultat DOGV – Generalitat Valenciana (gva.es)

Següent notícia
Compartix la notícia