Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

El Consell d’Administració de SGISE és informat del Pla Estratègic que permetrà impulsar les millores del Servici de Bombers Forestals

6 maig 2024

El Consell d’Administració de la Societat Valenciana de Gestió Integral dels Serveis d’Emergències (SGISE), presidit per la consellera de Justícia i Interior, Elisa Núñez, ha sigut informat este dilluns del Pla Estratègic de l’empresa pública per al període 2024-2025.

Este pla suposa la concreció de les mesures adoptades per part de la Conselleria de Justícia i Interior amb el Servici de Bombers Forestals per a dotar d’estabilitat a la plantilla i proporcionar millors servicis i recursos als Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana.

El Pla Estratègic SGISE 2024-2025 arreplega la implantació del model del tercer torn, que millorarà l’operativitat i dotarà d’estabilitat a la plantilla, adequant la seua preparació i formació. D’altra banda, s’inclou també un pla de xoc centrat en la compra de 6 autobombes pesades forestals en el primer any, per a posteriorment anar renovant la resta del parc en els següents exercicis.

En definitiva, este pla té com a objectiu millorar la seguretat i l’operativitat del servici a través d’una sèrie de mesures com la introducció d’un tercer torn per a multiplicar l’operativitat de les unitats i la progressiva renovació de la flota de vehicles d’extinció.

Següent notícia
Compartix la notícia