Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.
Disponible a partir del 13/03/23 a les 9:00 h
Accedir
Accedix al procés d'estabilització extraordinari. Llei 20/2021, de 28 de desembre.

Dos bombers forestals de la Generalitat participen en una missió internacional per a formar a bombers voluntarios en Perú

18 juliol 2023

Els companys del Servei de Bombers i Bomberes Forestals Mª José Biel i José Vicente Bolumar acaben de tornar del Perú, després de participar en un projecte internacional de l’ONG Bombers pel Món juntament amb bombers de l’Ajuntament de València.

Aquest projecte s’ha desenvolupat a Lima i Cusco, i ha consistit en la formació a més de 200 bombers voluntaris en especialitats com a rescats en accidents de trànsit, mercaderies perilloses, incendis estructurals, o incendis forestals.

A més, els companys del Servei de Bombers Forestals han mantingut diverses reunions amb autoritats de la zona amb l’objectiu de projectar futures col·laboracions i han impartit xarrades divulgatives dirigides a agricultors locals.

Durant la seua estada, també han col·laborat en l’extinció d’un incendi forestal, participant en l’assessorament en la presa de decisions en el lloc de comandament, en l’execució de maniobres de foc tècnic i en diversos tipus d’atacs.

La visita ha conclòs amb la donació de 52 equips de protecció per a incendis forestals donats pels companys del Servei, 30 equips de risc químic, 2 serres sabre per a rescats en accidents de trànsit, i 5 gorguis, motxilles d’extinció i una torxa, donades per l’empresa Vallfirest.

Següent notícia
Compartix la notícia